Despre noi

Privind în urmă cu aproape 6 ani, ne amintim cum a început totul...

Cu mulţi copii în preajmă, de fiecare dată când trebuia să oferim un cadou, era o adevărată AVENTURĂ! Oferta din Buzău era mereu aceeaşi, ştiam cu ochii închişi unde se află anumite jucării pe rafturile din magazine, de cele mai multe ori internetul nu era o alternativă datorită timpului scurt până la un eveniment.

Dorinţa de a deschide un ALTFEL de magazin de jucării în Buzău era foarte mare. Am căutat să aducem jucării din lemn, clasice, dar în acelaşi timp la modă, jucării sigure şi educative, jucăriile părinţilor noştri sau jucăriile copilăriei noastre, amintiri care şi acum ne sunt prezente în minte.

Zis şi... făcute planuri vreme de-un an.

Înarmaţi cu cataloage şi oferte, am lansat primele comenzi, iar în scurt timp ideea noastră a început să prindă contur... pe etajerele viu colorate din fier forjat, uşor-uşor au început să-şi găsească loc puzzle-uri, jocuri de îndemânare, seturi de construcţie, jocuri creative, jucării muzicale şi jucării de rol, decoraţiuni pentru camera celor mici şi bineînţeles, am adus în magazin beneficele motociclete fără pedale, ceva unic în oraşul nostru.

Gândul că vom vedea copii uimiţi, părinţi fericiţi şi bunici emoţionaţi ne-a dat curaj şi în octombrie 2011, magazinul AVENTURA şi-a deschis porţile pentru cei dornici să intre în atmosfera copilăriei.

Visul nostru este să aducem în magazin jucăriile pe care ne dorim să le facem cadou copiilor dragi nouă, promovăm jucării sigure, garantăm buna dispoziţie dacă veniţi la AVENTURA şi încercăm să venim în sprijinul altor părinţi care îşi doresc să ofere copiilor lor altfel de jucării.

La încurajările prietenilor şi clienţilor noştri, am decis să promovăm jucăriile noastre şi în ţară, încercăm ca oferta noastră să fie variată, preţurile accesibile şi ne dorim ca timpul petrecut la joacă alături de cei mici să fie distractiv, lipsit de griji şi plin de rezultate.