Termeni şi condiţii

 

Vă invităm să citiţi cu atenţie următoarele informaţii pentru a nu apărea probleme ulterioare şi pentru a evita neînţelegerile. În momentul în care aţi trimis comanda on-line se presupune că acceptaţi în totalitate condiţiile afişate pe acest site. 

Termenii şi condiţiile prezentate respectă reglementările legislative aflate în vigoare:

  • ·         Legea comerţului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicată în Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;
  • ·         Ordonanţa nr. 21 din 21 august 1992 privind protecţia consumatorilor, publicată în Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992, cu modificările ulterioare 
  • ·         Ordonanţa nr. 130 din 31 august 2000 (actualizată până la data de 12 ianuarie 2004) privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, publicată în Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
  • O.U.G. 34/2014

 Comanda

Pentru a comanda unul sau mai multe produse este obligatorie completarea formularului de comandă on-line, acceptarea termenilor şi condiţiilor existente pe site-ul aventura-magiajucariilor.ro

Comenzile telefonice, trebuie însoţite ulterior, obligatoriu, de respectarea condiţiilor mai sus amintite, acest lucru se face prin furnizarea datelor personale în vederea completării ulterioare a formularului de comenzi on-line.

 Modificarea informaţiilor despre produse

 Toate informaţiile de pe acest site au fost notate cu mare atenţie pentru a nu apărea neînţelegeri ulterioare. Este posibil totuşi să existe şi unele erori. În acest caz, S.C. CREATIV DECOR S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventuale diferenţe privind tipărirea sau aspectul fotografiilor, descriere, preţ etc. Dacă s-au strecurat anumite greşeli în ceea ce priveşte informaţiile produselor sau preţurilor şi comanda nu a fost încă expediată, S.C. CREATIV DECOR S.R.L va aduce la cunoştinţă clientului. În ceea ce priveşte fotografiile produselor, acestea sunt cu titlu informativ şi pot apărea diferenţe de nuanţe.

 Termenele şi modalitaţi de livrare

 Termenul uzual de livrare de la primirea comenzii sau a confirmării plăţii în cazul optării pentru modalitatea de plată prin depunere în cont bancar este cuprins între 1-5 zile pentru produsele aflate în stoc şi livrate prin curierat rapid sau prin Poşta Română, în funcţie de alegerea dvs. Sâmbăta şi duminica nu se fac livrări.

 Pretul şi modalităţile de plată

Produsele sunt facturate la preţurile în vigoare la data transmiterii comenzii. Preţurile afişate includ TVA, dar nu includ transportul de la furnizor către beneficiar.

Plata se poate face prin transfer bancar sau depunere în contul indicat pe factura proforma. Marfa se va livra după ce s-a efectuat transferul bancar şi la încasarea sumei in cont.

 Odată cu marfa se va emite şi o factură fiscală aferentă comenzii online sau telefonice. Produsele facturate rămân în proprietatea furnizorului până la achitarea integrală a contravalorii acestora.

Plata ramburs se face în momentul primirii coletului, fie către curierul rapid, fie la Poşta Română, în momentul ridicării coletului.

 Garanţia produselor

Firma noastră expediază toate produsele în ambalaje corespunzătoare şi protejate împotriva şocurilor pentru a ajunge în stare foarte bună la destinaţie.

Comenzile se preiau prin intermediul site-ului www.aventura-magiajucariilor.ro, sau telefonic.

În cazul în care coletele sunt deteriorate sau nu sunt sigilate corespunzător, recomandăm refuzul recepţiei, menţionând motivul pe documentul de livrare.

Toate produsele comercializate pe aventura-magiajucariilor.ro beneficiază de garanţie de conformitate şi pentru vicii ascunse. Produsul care nu are aceleaşi calităţi ca şi produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricărui scop declarat pe site-ul nostru sau nu îşi păstrează parametrii de calitate şi performanţă normale pentru astfel de produse, se consideră lipsă de conformitate şi beneficiaza de garantie de conformitate. Produsele care nu sunt conforme sau prezintă vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituită contravaloarea acestora în cazul în care nu pot fi inlocuite. Garanţia este de 30 zile şi se acordă doar pentru defectele de fabricaţie.

 Produsele comercializate sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte, sunt conforme cu normele CE. 

 Recepţia produselor

Recepţia se face de către beneficiarul comenzii sau de persoana specificată la adresa de livrare. Beneficiarul este obligat să completeze sau să semneze, acolo unde este cazul, toate actele ce însoţesc produsele: documentele curierului, procese verbale de predare-primire, facturi fiscale sau avize de însoţire a mărfii sau oricare alte acte ce sunt necesare şi însoţesc furnizarea produselor. Orice neconformitate trebuie sesizată la momentul recepţiei şi notificată în procesul verbal de predare-primire.

 Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunţarea contractului.

Dacă produsul returnat este în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile şi după caz cu etichetele intacte) se va rambursa integral suma platită de client.

Puteţi solicita returul de produse în următoarele cazuri:

  • Produsul livrat nu corespunde specificaţiilor din site: puteţi solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii, dacă produsul nu mai este disponibil.
  • Produs nefuncţional în primele 2 zile lucrătoare de la recepţie: În cazul în care produsul achiziţionat a fost livrat nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs funcţional, în urma notificării scrise sau prin prezentarea la sediu în termen 2 zile lucrătoare de la primirea produsului.
  • Produs in colet deteriorat: pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorari vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor şi să menţionaţi motivul refuzului în documentul de transport.
  • Produse livrate greşit: în cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus cad in sarcina noastră.

Solicitările de retur se notifică pe adresa de mail creativ_decor@yahoo.com. Formularul de retragere trebuie să conţină următoarele informaţii:  datele vânzătorului, cod şi denumire produse, data comenzii, datele cumpărătorului, data notificării.  

Coletele se expediază la adresa: 120203 Buzău, strada Colonel Buzoianu, nr. 64, CREATIV DECOR SRL.

Vă rugăm nu lipiţi etichetele de transport direct pe produs sau pe ambalajul produsului, ambalaţi produsul şi pe colet lipiţi eticheta.

Reclamaţii şi/sau Neconformităţi

Orice reclamaţie la adresa produselor furnizate se face în scris, de către beneficiar către , în termen de 5 zile de la recepţie. Beneficiarul se obligă să transmită reclamaţiile scrise prin mijloace ce asigură posibilitatea confirmării primirii. Reclamaţia trebuie să fie justificată şi însoţită de eventuale date suplimentare (fotografii, măsurători etc.).  Furnizorul este obligat să raspundă la acestea în termen de maxim 15 zile de la data primirii lor. Reclamaţiile privind deteriorarea produselor în timpul depozitării acestora la sediul beneficiarului, datorită condiţiilor improprii de depozitare sau a manipulării greşite de personalul beneficiarului, sunt considerate nefondate, caz în care furnizorul nu este obligat să răspundă. În cazul livrării altor produse decât cele comandate sau a livrării unor produse cu defecţiuni iremediabile, vicii de conformitate, furnizorul este obligat să le înlocuiască într-un interval de 15 - 30 zile de la data constatării acestora, fără alte obligaţii suplimentare din partea sa sau să returneze suma de bani aferentă acestor produse.

 Securitatea produselor

Produsele furnizate corespund normelor de securitate europene în vigoare, sunt concepute pentru a fi utilizate de către copii sub stricta supraveghere a cel puţin unui adult. Acesta este obligat să ia la cunoştinţă cerinţele specifice de folosire a produselor. Beneficiarul răspunde în totalitate de exploatarea corespunzătoare a produselor. Beneficiarul este obligat să atenţioneze furnizorul în scris în cazul în care observă că la recepţia produselor s-au deteriorat ori s-au omis instrucţiunile de folosire a produselor.

 Confidenţialitate

Aventura-magiajucariilor.ro garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către aventura-magiajucariilor.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoţii etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

 Aventura-magiajucariilor.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obţinute prin intermediul site-ului www.aventura-magiajucariilor.ro. De asemenea, aventura-magiajucariilor.ro nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

 Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 Litigii

 Eventualele litigii între părţi vor fi soluţionate pe cale amiabilă. În caz contrar, soluţionarea acestora va fi de competenţa instantelor abilitate din raza de domiciliu a vanzatorului.

 Dispoziţii finale

Orice modificări, faţă de termenii prestabiliţi, survenite în timpul derulării obligaţiilor contractuale, se vor efectua de comun acord între beneficiar şi furnizor, în scris, prin acte adiţionale semnate şi stampilate de ambele părţi. De asemenea, orice comunicare se face în scris şi se transmite prin mijloace ce asigură confirmarea primirii.

Reclamațiile și sugestiile dvs. le puteți adresa în scris pe email: creativ_decor@yahoo.com

Pentru mai multe detalii privind siguranța consumatorului vă rugăm să accesaţi site-ul:

http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php.

 

 MAGAZINUL VIRTUAL www.aventura-magiajucariilor.ro este proprietatea:

S.C. CREATIV DECOR SRL

STR. COLONEL BUZOIANU NR. 64, BUZĂU

RO 18472332

J10/294/2006

PIRAEUS BANK BUZĂU

RO72 PIRB 1000 7056 2400 1000